asites.nl
websites.
shopping_cart

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij asites.nl?

Je hebt al een website vanaf €49,- per maand exclusief BTW. Deze optie is perfect voor de kleinste ondernemers die met een klein budget toch professioneel wil overkomen.

Kan ik de website zelf bijhouden?

Ja dat kan zeker! De websites van asites.nl worden overzichtelijk en professioneel ingericht zodat iedereen er binnen enkele minuten mee aan de slag kan. Ben je benieuwd welk systeem we hiervoor gebruiken? Lees dan meer over het meest gewaardeerde content management systeem van 2023.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

We bieden verschillende pakketten aan om te zorgen dat je nieuwe website aansluit op de unieke behoeften van je doelgroep. Alleen zo vergroten we het effect van je website en bereiken we de juiste klanten voor je bedrijf.

Is de website in de toekomst uitbreidbaar?

Op dit moment bieden we geen maatwerkmogelijkheden achteraf. Neem hier contact met ons op en laat ons weten wat je wensen zijn, dan laten we je direct weten wanneer we deze functie aanbieden. 

Is maatwerk mogelijk?

Maatwerk is in sommige gevallen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Zijn er extra campagne mogelijkheden?

De asites.nl websites worden binnen enkele weken gevonden op Google. Wil je direct een vliegende start maken en aan de slag met advertenties in Google of YouTube? Ons marketingteam kan je hierbij helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Hoe lang loopt het contract?

Het contract is in principe voor onbepaalde tijd. Wanneer het contract wordt opgezet zal de website offline gaan en niet meer te bereiken zijn door je klanten. De betaalverplichting is minimaal een jaar. Je leest meer over onze abonnementen en werkwijze in onze algemene voorwaarden.

Website tips ontvangen?

Ja graag!
subject